Antioxidant effects of ground mustard seed in model sausage type product.
Opis bibliograficzny
Antioxidant effects of ground mustard seed in model sausage type product. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Food Sci. Technol. Res. 2013 Vol. 19 No1 23-28, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3136/fstr.19.23
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 2013 Vol. 19 No1, 23-28
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 marca 2014 15:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:42 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154c2b
DOI
10.3136/fstr.19.23
Strona WWW
https://www.jstage.jst.go.jp/article/fs…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32267) wydawnictwo ciągłe #32267
PBN ID (hist.): 32267
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,355
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.