Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The phenolic content and antioxidant activity of the aqueous and hydroalcoholic extracts of hops and their pellets.

Opis bibliograficzny

The phenolic content and antioxidant activity of the aqueous and hydroalcoholic extracts of hops and their pellets. [AUT.] DARIUSZ KOWALCZYK, MICHAŁ ŚWIECA, JOANNA CICHOCKA, URSZULA GAWLIK-DZIKI. J. Inst. Brew. 2013 Vol. 119 Issue 3 103-110, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1002/jib.73
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of the Institute of Brewing 2013 Vol. 119 Issue 3, 103-110
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 marca 2014 13:00
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:42

Identyfikatory

BPP ID: (46, 32268) wydawnictwo ciągłe #32268
PBN ID (hist.): 32268

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,837
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się