The phenolic content and antioxidant activity of the aqueous and hydroalcoholic extracts of hops and their pellets.
Opis bibliograficzny
The phenolic content and antioxidant activity of the aqueous and hydroalcoholic extracts of hops and their pellets. [AUT.] DARIUSZ KOWALCZYK, MICHAŁ ŚWIECA, JOANNA CICHOCKA, URSZULA GAWLIK-DZIKI. J. Inst. Brew. 2013 Vol. 119 Issue 3 103-110, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1002/jib.73
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of the Institute of Brewing 2013 Vol. 119 Issue 3, 103-110
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 marca 2014 13:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:42 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154916
DOI
10.1002/jib.73
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32268) wydawnictwo ciągłe #32268
PBN ID (hist.): 32268
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,837
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.