Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Modification of enzymatic and non-enzymatic in vitro oxidative defence system by bioaccessible phytonutrients of selected spices.

Opis bibliograficzny

Modification of enzymatic and non-enzymatic in vitro oxidative defence system by bioaccessible phytonutrients of selected spices. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI. Lebensm. - Wiss. Technol. 2014 Vol. 57 Issue 1 s. 434-441, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.lwt.2013.12.039
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2014 Vol. 57 Issue 1, s. 434-441
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 marca 2014 13:45
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:41

Identyfikatory

BPP ID: (46, 32270) wydawnictwo ciągłe #32270
PBN ID (hist.): 32270

Metryki

35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,416
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się