Analiza spożycia drobiu i jego rola w diecie człowieka.
Opis bibliograficzny
Analiza spożycia drobiu i jego rola w diecie człowieka. [AUT.] BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, DARIUSZ ANDREJKO, TERESA JAŚKIEWICZ, EMILIA KOWALSKA. Inż. Przetw. Spoż. 2013 Vol. 4/4 No 8 29-33, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego Polish Journal of Food Engineering 2013 Vol. 4/4 No 8, 29-33
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 marca 2014 13:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:22 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ips.wm.tu.koszalin.pl/index.…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32299) wydawnictwo ciągłe #32299
PBN ID (hist.): 32299
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.