Evaluation of furanocoumarin content in the fruits of botanic varieties of celery (Apium graveolens L.).
Opis bibliograficzny
Evaluation of furanocoumarin content in the fruits of botanic varieties of celery (Apium graveolens L.). [AUT.] TADEUSZ WOLSKI, JAN DYDUCH. Umbelliferae Improvement Newsletter 1995 Vol. 5 s. 4-7, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Umbelliferae Improvement Newsletter 1995 Vol. 5, s. 4-7
Rok: 1995
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 marca 2014 12:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:33 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32332) wydawnictwo ciągłe #32332
PBN ID (hist.): 32332
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.