The evaluation of chemical composition of extracts from the fruit of two stalk celery varieties (Apium graveolens L. var. dulce Mill. Pers.).
Opis bibliograficzny
The evaluation of chemical composition of extracts from the fruit of two stalk celery varieties (Apium graveolens L. var. dulce Mill. Pers.). [AUT.] TADEUSZ WOLSKI, JAN DYDUCH, AGNIESZKA NAJDA. Umbelliferae Improvement Newsletter 2000 Vol. 10 s. 13-16, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Umbelliferae Improvement Newsletter 2000 Vol. 10, s. 13-16
Rok: 2000
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 marca 2014 12:39 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:33 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32343) wydawnictwo ciągłe #32343
PBN ID (hist.): 32343
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.