Quality parameters of the great pumpkin for food.
Opis bibliograficzny
Quality parameters of the great pumpkin for food. [AUT.] HONORATA DANILCENKO, EDITA JUKNEVIČIENĖ, JURGITA KULAITIENĖ, VIKTORIJA JUOZAITYTĖ, BARBARA SAWICKA, MAREK GAJEWSKI. Rural Dev. (Spausd.) 2013 Vol 6 Book 2, Proceedings s. 76-79, il., bibliogr., sum.6th International Scientific Conference on Rural Development - Innovations and Sustainability; NOV 28-29, 2013, Akademija, LITHUANIA.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rural Development (Spausdinta) 2013 Vol 6 Book 2, Proceedings, s. 76-79
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 marca 2014 10:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 kwietnia 2018 15:07 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://asu.lt/wp-content/uploads/2015/0…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32384) wydawnictwo ciągłe #32384
PBN ID (hist.): 32384
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.