Changes in the content of total nitrogen and mineral nitrogen in the basil herb depending on the cultivar and nitrogen nutrition.
Opis bibliograficzny
Changes in the content of total nitrogen and mineral nitrogen in the basil herb depending on the cultivar and nitrogen nutrition. [AUT.] KATARZYNA DZIDA, ZBIGNIEW JAROSZ, KAROLINA PITURA. Mod. Phytomorphol. 2013 vol. 3 63-67, il., bibliogr. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Modern Phytomorphology 2013 vol. 3, 63-67
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 marca 2014 11:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:33 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://phytomorphology.org/journal/arch…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32386) wydawnictwo ciągłe #32386
PBN ID (hist.): 32386
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.