Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Chemical composition and nutritional value of jatropha Jatropha curcas L. leaves.

Opis bibliograficzny

Chemical composition and nutritional value of jatropha Jatropha curcas L. leaves. [AUT.] AGNIESZKA NAJDA, ALI F. ALMEHEMDI, AHMED F. ZABAR. J. Genet. Environ. Resour. Conserv. (Print) 2013 vol. 1 (3) 221-226, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 marca 2014 13:08
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:33

Identyfikatory

BPP ID: (46, 32406) wydawnictwo ciągłe #32406
PBN ID (hist.): 32406

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się