Capsaicinoids in hot pepper depending on fruit maturity stage and harvest date.
Opis bibliograficzny
Capsaicinoids in hot pepper depending on fruit maturity stage and harvest date. [AUT.] HALINA BUCZKOWSKA, JAN DYDUCH, AGNIESZKA NAJDA. Acta Sci Pol., Hortorum Cultus 2013 Nr 6 183-196, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum-Hortorum Cultus 2013 Nr 6, 183-196
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 marca 2014 14:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:30 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta.media.pl/pl/full/7/2013…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32512) wydawnictwo ciągłe #32512
PBN ID (hist.): 32512
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,522
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.