Effect of process modifications in two cycles of dough mixing on physical properties of wheat bread baked from weak flour.
Opis bibliograficzny
Effect of process modifications in two cycles of dough mixing on physical properties of wheat bread baked from weak flour. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO. Food Bioproc. Tech. (Print) 2014 Vol. 7 Issue 3 774-783, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s11947-013-1100-1
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food and Bioprocess Technology 2014 Vol. 7 Issue 3, 774-783
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 kwietnia 2014 12:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:47 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e93104a2b
DOI
10.1007/s11947-013-1100-1
Strona WWW
http://link.springer.com/article/10.100…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32527) wydawnictwo ciągłe #32527
PBN ID (hist.): 32527
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,691
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.