Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of process modifications in two cycles of dough mixing on physical properties of wheat bread baked from weak flour.

Opis bibliograficzny

Effect of process modifications in two cycles of dough mixing on physical properties of wheat bread baked from weak flour. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO. Food Bioproc. Tech. (Print) 2014 Vol. 7 Issue 3 774-783, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s11947-013-1100-1
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Food and Bioprocess Technology 2014 Vol. 7 Issue 3, 774-783
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 kwietnia 2014 12:11
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:47

Identyfikatory

BPP ID: (46, 32527) wydawnictwo ciągłe #32527
PBN ID (hist.): 32527

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,691
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się