Właściwości przeciwutleniające wybranych herbat czarnych dostępnych na polskim rynku.
Opis bibliograficzny
Właściwości przeciwutleniające wybranych herbat czarnych dostępnych na polskim rynku. [AUT.] ELŻBIETA RUSINEK-PRYSTUPA. Probl. Higieny Epidemiol. 2013, 94 (1) 140-146, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Problemy Higieny i Epidemiologii 2013, 94 (1), 140-146
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 kwietnia 2014 12:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:22 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.phie.pl/pdf/phe-2013/phe-201…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32529) wydawnictwo ciągłe #32529
PBN ID (hist.): 32529
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.