Wpływ skrobi modyfikowanych na teksturę i topliwość analogów serów topionych.
Opis bibliograficzny
Wpływ skrobi modyfikowanych na teksturę i topliwość analogów serów topionych. [AUT.] BARTOSZ SOŁOWIEJ, AGNIESZKA DYLEWSKA, MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, STANISŁAW MLEKO. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2014 Nr 1 (92) 52-65, il. bibliogr., streszcz. DOI: 10.15193/zntj/2014/92/052-065
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2014 Nr 1 (92), 52-65
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 kwietnia 2014 09:38 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 14:06 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154be0
DOI
10.15193/zntj/2014/92/052-065
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/wyd/czas/2014,%…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32612) wydawnictwo ciągłe #32612
PBN ID (hist.): 32612
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.