Co wiemy o żywności genetycznie modyfikowanej?.
Opis bibliograficzny
Co wiemy o żywności genetycznie modyfikowanej?. [AUT.] MONIKA PYTKA, MONIKA KORDOWSKA-WIATER, ANNA STÓJ. Przem. Spoż. 2014 T. 68 nr 2 36-38, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2014 T. 68 nr 2, 36-38
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-8258…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32614) wydawnictwo ciągłe #32614
PBN ID (hist.): 32614
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 28 kwietnia 2014 09:52 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:22 |