Influence of different heat treatments on the content of phenolic acids and their derivatives in selected fruits.
Opis bibliograficzny
Influence of different heat treatments on the content of phenolic acids and their derivatives in selected fruits. [AUT.] DOMINIK SZWAJGIER, TOMASZ HALINOWSKI, EWA HELMAN, KATARZYNA TYLUS, ALEKSANDRA TYMCIO. Fruits 2014 Vol. 69 (2) s. 167-178, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1051/fruits/2014004
Szczegóły publikacji
Źródło:
Fruits (Imprimé) 2014 Vol. 69 (2), s. 167-178
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 maja 2014 09:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e93104563
DOI
10.1051/fruits/2014004
Strona WWW
http://www.fruits-journal.org/articles/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32618) wydawnictwo ciągłe #32618
PBN ID (hist.): 32618
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,883
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.