Wpływ kobaltu na skład mineralny fasoli szparagowej odmiany laurina.
Opis bibliograficzny
Wpływ kobaltu na skład mineralny fasoli szparagowej odmiany laurina. [AUT.] KAMILA KLIMEK, JOLANTA MOLAS, ANNA FURMAŃCZUK. Episteme (Krak.) 2013 Nr 18 t. 1 115-121, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
EPISTEME: Czasopismo Naukowo-Kulturalne 2013 Nr 18 t. 1, 115-121
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 maja 2014 13:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 stycznia 2022 13:18 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://episteme-nauka.pl/index.php/full…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32637) wydawnictwo ciągłe #32637
PBN ID (hist.): 32637
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.