Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Grinding and nutritional properties of six spelt (Triticum aestivum ssp. spelta L.) cultivars.

Opis bibliograficzny

Grinding and nutritional properties of six spelt (Triticum aestivum ssp. spelta L.) cultivars. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, DARIUSZ DZIKI, URSZULA GAWLIK-DZIKI, RENATA RÓŻYŁO, SYLWIA ANDRUSZCZAK, PIOTR KRASKA, DARIUSZ KOWALCZYK, EDWARD PAŁYS, BARBARA BARANIAK. Cereal Chem. 2014 Vol. 91 Nr 3 247-254, bibliogr. DOI: 10.1094/CCHEM-02-13-0019-R
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
CEREAL CHEMISTRY 2014 Vol. 91 Nr 3, 247-254
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:19 maja 2014 09:21
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:19

Identyfikatory

BPP ID: (46, 32687) wydawnictwo ciągłe #32687
PBN ID (hist.): 32687

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,231
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się