Concentration of trace elements vs redox status in blood, liver, and muscles of turkey hens fed diets with the addition of soybean or linseed oil.
Opis bibliograficzny
Concentration of trace elements vs redox status in blood, liver, and muscles of turkey hens fed diets with the addition of soybean or linseed oil. [AUT.] ANNA CZECH, KATARZYNA OGNIK, IWONA SEMBRATOWICZ, AGNIESZKA CHAŁABIS-MAZUREK. Bull. Vet. Inst. Pulawy 2014 Vol. 58 nr 1 81-85, il., bibliogr., sum. DOI: 10.2478/bvip-2014-0013
Szczegóły publikacji
Źródło:
BULLETIN OF THE VETERINARY INSTITUTE IN PULAWY 2014 Vol. 58 nr 1, 81-85
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 maja 2014 09:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:30 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e931045ac
DOI
10.2478/bvip-2014-0013
Strona WWW
https://www.degruyter.com/view/j/bvip.2…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32698) wydawnictwo ciągłe #32698
PBN ID (hist.): 32698
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,357
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.