Bread enriched with quinoa leaves - The influence of protein-phenolics interactions on the nutritional and antioxidant quality.
Opis bibliograficzny
Bread enriched with quinoa leaves - The influence of protein-phenolics interactions on the nutritional and antioxidant quality. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, ŁUKASZ SĘCZYK, URSZULA GAWLIK-DZIKI, DARIUSZ DZIKI. Food Chem. 2014 Vol. 162 54-62, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2014.04.044
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2014 Vol. 162, 54-62
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 czerwca 2014 10:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:44 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e720122467f01e9303301a
DOI
10.1016/j.foodchem.2014.04.044
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32740) wydawnictwo ciągłe #32740
PBN ID (hist.): 32740
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,391
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.