Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Bread enriched with quinoa leaves - The influence of protein-phenolics interactions on the nutritional and antioxidant quality.

Opis bibliograficzny

Bread enriched with quinoa leaves - The influence of protein-phenolics interactions on the nutritional and antioxidant quality. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, ŁUKASZ SĘCZYK, URSZULA GAWLIK-DZIKI, DARIUSZ DZIKI. Food Chem. 2014 Vol. 162 54-62, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2014.04.044
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2014 Vol. 162, 54-62
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 czerwca 2014 10:49
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:44

Identyfikatory

BPP ID: (46, 32740) wydawnictwo ciągłe #32740
PBN ID (hist.): 32740

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,391
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się