Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Elicitation and precursor feeding as tools for the improvement of the phenolic content and antioxidant activity of lentil sprouts.

Opis bibliograficzny

Elicitation and precursor feeding as tools for the improvement of the phenolic content and antioxidant activity of lentil sprouts. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, ŁUKASZ SĘCZYK, URSZULA GAWLIK-DZIKI. Food Chem. 2014 Vol. 161 288-295, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2014.04.012
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2014 Vol. 161, 288-295
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 czerwca 2014 10:53
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:34

Identyfikatory

BPP ID: (46, 32741) wydawnictwo ciągłe #32741
PBN ID (hist.): 32741

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,391
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się