Elicitation and precursor feeding as tools for the improvement of the phenolic content and antioxidant activity of lentil sprouts.
Opis bibliograficzny
Elicitation and precursor feeding as tools for the improvement of the phenolic content and antioxidant activity of lentil sprouts. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, ŁUKASZ SĘCZYK, URSZULA GAWLIK-DZIKI. Food Chem. 2014 Vol. 161 288-295, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2014.04.012
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2014 Vol. 161, 288-295
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 czerwca 2014 10:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:34 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e71ff52467f01e93031f2c
DOI
10.1016/j.foodchem.2014.04.012
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32741) wydawnictwo ciągłe #32741
PBN ID (hist.): 32741
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,391
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.