Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Factors affecting inulin crystallization after its complete dissolution.

Opis bibliograficzny

Factors affecting inulin crystallization after its complete dissolution. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, STANISŁAW PIKUS, JUSTYNA JUREK, MARCIN KOTOWODA. Carbohydr. Polym. 2014 Vol. 110 s. 107-112, il., bibliogr. sum. DOI: 10.1016/j.carbpol.2014.03.080
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
CARBOHYDRATE POLYMERS 2014 Vol. 110, s. 107-112
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 czerwca 2014 11:26
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:50

Identyfikatory

BPP ID: (46, 32742) wydawnictwo ciągłe #32742
PBN ID (hist.): 32742

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,074
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się