May the post-culture liquids of bacteria influence on soybean [Glycine max (L.) merrill] healthiness?.
Opis bibliograficzny
May the post-culture liquids of bacteria influence on soybean [Glycine max (L.) merrill] healthiness?. [AUT.] ELŻBIETA PATKOWSKA, MARZENA BŁAŻEWICZ-WOŹNIAK. Acta Sci Pol., Hortorum Cultus 2013 Nr 12 (3) 171-182, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum-Hortorum Cultus 2013 Nr 12 (3), 171-182
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 czerwca 2014 13:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:30 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta.media.pl/pl/main.php?p=…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32797) wydawnictwo ciągłe #32797
PBN ID (hist.): 32797
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,522
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.