Effect of inoculation with probiotics and ageing time on selected functional properties and oxidation of proteins in dry-cured pork loins.
Opis bibliograficzny
Effect of inoculation with probiotics and ageing time on selected functional properties and oxidation of proteins in dry-cured pork loins. [AUT.] JOANNA STADNIK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Int. J. Food Prop. 2014 Vol. 17, Issue 4 s. 866-876, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1080/10942912.2012.685679
Szczegóły publikacji
Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 2014 Vol. 17, Issue 4, s. 866-876
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 czerwca 2014 13:33 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:44 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e93104561
DOI
10.1080/10942912.2012.685679
Strona WWW
http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32825) wydawnictwo ciągłe #32825
PBN ID (hist.): 32825
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,915
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.