Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of inoculation with probiotics and ageing time on selected functional properties and oxidation of proteins in dry-cured pork loins.

Opis bibliograficzny

Effect of inoculation with probiotics and ageing time on selected functional properties and oxidation of proteins in dry-cured pork loins. [AUT.] JOANNA STADNIK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Int. J. Food Prop. 2014 Vol. 17, Issue 4 s. 866-876, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1080/10942912.2012.685679
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 2014 Vol. 17, Issue 4, s. 866-876
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 czerwca 2014 13:33
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:44

Identyfikatory

BPP ID: (46, 32825) wydawnictwo ciągłe #32825
PBN ID (hist.): 32825

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,915
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się