Nutritional and antioxidant potential of lentil sprouts affected by elicitation with temperature stress.
Opis bibliograficzny
Nutritional and antioxidant potential of lentil sprouts affected by elicitation with temperature stress. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, BARBARA BARANIAK. J. Agric. Food Chem. 2014 Vol. 62, Issue 14 3306-3313, il., bibliogr. DOI: 10.1021/jf403923x
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Agricultural and Food Chemistry 2014 Vol. 62, Issue 14, 3306-3313
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 czerwca 2014 13:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:30 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154912
DOI
10.1021/jf403923x
Strona WWW
http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/jf4…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32826) wydawnictwo ciągłe #32826
PBN ID (hist.): 32826
Metryki
45,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,912
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.