Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The relationship between the morphology and structure and the quality of fruits of two pear cultivars (Pyrus communis L.) during their development and maturation.

Opis bibliograficzny

The relationship between the morphology and structure and the quality of fruits of two pear cultivars (Pyrus communis L.) during their development and maturation. [AUT.] AGATA KONARSKA. The Scientific World Journal 2013 Vol. 2013 1-13, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1155/2013/846796
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Scientific World Journal 2013 Vol. 2013, 1-13
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 czerwca 2014 10:24
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:33

Identyfikatory

BPP ID: (46, 32875) wydawnictwo ciągłe #32875
PBN ID (hist.): 32875

Metryki

30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,219
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się