Changes of secondary structure and surface tension of whey protein isolate dispersions upon pH and temperature.
Opis bibliograficzny
Changes of secondary structure and surface tension of whey protein isolate dispersions upon pH and temperature. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, ELŻBIETA KAMYSZ, EMILIA SIKORSKA, CZESŁAW PUCHALSKI, STANISŁAW MLEKO, LECH OZIMEK, GRZEGORZ KOWALUK, WALDEMAR GUSTAW, MARTA WESOŁOWSKA-TROJANOWSKA. Czech J. Food Sci. (Print) 2014 Vol. 32 Issue 1 82-89, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Czech Journal of Food Sciences (Print) 2014 Vol. 32 Issue 1, 82-89
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 czerwca 2014 11:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:33 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.agriculturejournals.cz/web/c…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32887) wydawnictwo ciągłe #32887
PBN ID (hist.): 32887
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,675
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.