Bębny do nanoszenia dodatków smakowych i tłuszczu na produkty ekstrudowane.
Opis bibliograficzny
Bębny do nanoszenia dodatków smakowych i tłuszczu na produkty ekstrudowane. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI. Pasze Przem. 1998 R. 7 nr 5/6 s. 27, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Pasze Przemysłowe 1998 R. 7 nr 5/6, s. 27
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:07 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 3290) wydawnictwo ciągłe #3290
PBN ID (hist.): 3290
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.