Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wybrane właściwości warzyw po obróbce chłodniczej zróżnicowanymi metodami.

Opis bibliograficzny

Wybrane właściwości warzyw po obróbce chłodniczej zróżnicowanymi metodami. [AUT.] DARIUSZ GÓRAL, FRANCISZEK KLUZA, KATARZYNA KOZŁOWICZ. Acta Sci. Pol., Tech. Agrar. 2013 nr 12 (3-4) 17-26, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 lipca 2014 09:39
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:22

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33054) wydawnictwo ciągłe #33054
PBN ID (hist.): 33054

Metryki

3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się