Assessment of heat transfer and mass change during fruits and vegetables impingement pre-cooling.
Opis bibliograficzny
Assessment of heat transfer and mass change during fruits and vegetables impingement pre-cooling. [AUT.] DARIUSZ GÓRAL, FRANCISZEK KLUZA, KATARZYNA KOZŁOWICZ. Int. J. Food Eng. (Print) 2014 Vol. 10 Issue 1 183-189, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1515/ijfe-2013-0020
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Journal of Food Engineering 2014 Vol. 10 Issue 1, 183-189
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 lipca 2014 09:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:25 |
Linki zewnętrzne
PBN
5e7128c846e0fb0001c210a0
DOI
10.1515/ijfe-2013-0020
Strona WWW
http://www.degruyter.com/view/j/ijfe.20…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33055) wydawnictwo ciągłe #33055
PBN ID (hist.): 33055
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,497
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.