Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Assessment of heat transfer and mass change during fruits and vegetables impingement pre-cooling.

Opis bibliograficzny

Assessment of heat transfer and mass change during fruits and vegetables impingement pre-cooling. [AUT.] DARIUSZ GÓRAL, FRANCISZEK KLUZA, KATARZYNA KOZŁOWICZ. Int. J. Food Eng. (Print) 2014 Vol. 10 Issue 1 183-189, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1515/ijfe-2013-0020
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Journal of Food Engineering 2014 Vol. 10 Issue 1, 183-189
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 lipca 2014 09:51
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:25

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33055) wydawnictwo ciągłe #33055
PBN ID (hist.): 33055

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,497
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się