Rheological properties of mixed gels: gelatin, konjac glucomannan and locust bean gum.
Opis bibliograficzny
Rheological properties of mixed gels: gelatin, konjac glucomannan and locust bean gum. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, TOM BRENNER, KATSUYOSHI NISHINARI, STANISŁAW MLEKO, DOMINIK SZWAJGIER, TOMASZ CZERNECKI, MARTA WESOŁOWSKA-TROJANOWSKA. Food Sci. Technol. Res. 2014 Vol. 20 No 3 s. 607-611, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3136/fstr.20.607
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 2014 Vol. 20 No 3, s. 607-611
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 sierpnia 2014 10:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:42 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e9310453c
DOI
10.3136/fstr.20.607
Strona WWW
https://www.jstage.jst.go.jp/article/fs…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33139) wydawnictwo ciągłe #33139
PBN ID (hist.): 33139
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,345
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.