Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Rheological properties of mixed gels: gelatin, konjac glucomannan and locust bean gum.

Opis bibliograficzny

Rheological properties of mixed gels: gelatin, konjac glucomannan and locust bean gum. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, TOM BRENNER, KATSUYOSHI NISHINARI, STANISŁAW MLEKO, DOMINIK SZWAJGIER, TOMASZ CZERNECKI, MARTA WESOŁOWSKA-TROJANOWSKA. Food Sci. Technol. Res. 2014 Vol. 20 No 3 s. 607-611, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3136/fstr.20.607
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 2014 Vol. 20 No 3, s. 607-611
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 sierpnia 2014 10:51
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:42

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33139) wydawnictwo ciągłe #33139
PBN ID (hist.): 33139

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,345
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się