Antyoksydacyjne właściwości owoców wybranych gatunków i odmian róż.
Opis bibliograficzny
Antyoksydacyjne właściwości owoców wybranych gatunków i odmian róż. [AUT.] AGNIESZKA NAJDA, KRYSTYNA RYSIAK, KLAUDIA ŚWICA, JOANNA KLEPACKA, TERESA RODKIEWICZ. Episteme (Krak.) 2013 Nr 21 t. II 225-232, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
EPISTEME: Czasopismo Naukowo-Kulturalne 2013 Nr 21 t. II, 225-232
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 sierpnia 2014 14:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:22 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://episteme-nauka.pl/index.php/full…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33212) wydawnictwo ciągłe #33212
PBN ID (hist.): 33212
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.