Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Protein and lipid peroxidation intensity in cows and female calves.

Opis bibliograficzny

Protein and lipid peroxidation intensity in cows and female calves. [AUT.] MARTA GIERGIEL, ANNA ZIELIŃSKA, KAROLINA LEGUTKO, MARTA KANKOFER. Acta Sci. Vet. 2014 Vol. 42 1-6, bibliogr.Article number : 1185.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Acta Scientiae Veterinariae 2014 Vol. 42, 1-6
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 sierpnia 2014 08:26
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:33

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33221) wydawnictwo ciągłe #33221
PBN ID (hist.): 33221

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,222
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się