Ocena stabilności oksydacyjnej produktów mięsnych surowo dojrzewających po dziesięciomiesięcznym przechowywaniu.
Opis bibliograficzny
Ocena stabilności oksydacyjnej produktów mięsnych surowo dojrzewających po dziesięciomiesięcznym przechowywaniu. [AUT.] JUSTYNA LIBERA. Episteme (Krak.) 2013 Nr 21 t. 2 427-438, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
EPISTEME: Czasopismo Naukowo-Kulturalne 2013 Nr 21 t. 2, 427-438
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 sierpnia 2014 09:56 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:22 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://episteme-nauka.pl/index.php/full…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33245) wydawnictwo ciągłe #33245
PBN ID (hist.): 33245
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.