Effects of brewing time on the content of minerals in infusions of medicinal herbs.
Opis bibliograficzny
Effects of brewing time on the content of minerals in infusions of medicinal herbs. [AUT.] IWONA SEMBRATOWICZ, ELŻBIETA RUSINEK-PRYSTUPA. Pol. J. Environ. Stud. 2014 Vol. 23 No. 1 s. 177-186, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF ENVIRONMENTAL STUDIES 2014 Vol. 23 No. 1, s. 177-186
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 sierpnia 2014 10:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 16 lipca 2018 08:31 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pjoes.com/Effects-of-Brewing…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33257) wydawnictwo ciągłe #33257
PBN ID (hist.): 33257
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,871
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.