The effect of cell surface components on adhesion ability of Lactobacillus rhamnosus.
Opis bibliograficzny
The effect of cell surface components on adhesion ability of Lactobacillus rhamnosus. [AUT.] MAGDALENA POLAK-BERECKA, ADAM WAŚKO, ROMAN PADUCH, TOMASZ SKRZYPEK, ANNA SROKA-BARTNICKA. Antonie van Leeuwenhoek (Gedrukt) 2014 Vol. 106 Issue 4 s. 751-762, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s10482-014-0245-x
Szczegóły publikacji
Źródło:
ANTONIE VAN LEEUWENHOEK INTERNATIONAL JOURNAL OF GENERAL AND MOLECULAR MICROBIOLOGY 2014 Vol. 106 Issue 4, s. 751-762
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 sierpnia 2014 11:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:20 |
Linki zewnętrzne
PBN
5e71428f46e0fb0001c7114c
DOI
10.1007/s10482-014-0245-x
Strona WWW
http://link.springer.com/article/10.100…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33259) wydawnictwo ciągłe #33259
PBN ID (hist.): 33259
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,806
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.