Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of cell surface components on adhesion ability of Lactobacillus rhamnosus.

Opis bibliograficzny

The effect of cell surface components on adhesion ability of Lactobacillus rhamnosus. [AUT.] MAGDALENA POLAK-BERECKA, ADAM WAŚKO, ROMAN PADUCH, TOMASZ SKRZYPEK, ANNA SROKA-BARTNICKA. Antonie van Leeuwenhoek (Gedrukt) 2014 Vol. 106 Issue 4 s. 751-762, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s10482-014-0245-x
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 sierpnia 2014 11:05
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:20

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33259) wydawnictwo ciągłe #33259
PBN ID (hist.): 33259

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,806
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się