Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of selected divalent cations on protein mobilization in lentil (Lens culinaris) sprouts.

Opis bibliograficzny

Effect of selected divalent cations on protein mobilization in lentil (Lens culinaris) sprouts. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, BARBARA BARANIAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI. J. Elem. 2014 Vol. 19 No. 2 577-286, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.5601/jelem.2014.19.2.650
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Elementology 2014 Vol. 19 No. 2, 577-286
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 sierpnia 2014 10:16
Ostatnia aktualizacja:21 lutego 2018 11:12

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33298) wydawnictwo ciągłe #33298
PBN ID (hist.): 33298

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,690
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się