Effect of selected divalent cations on protein mobilization in lentil (Lens culinaris) sprouts.
Opis bibliograficzny
Effect of selected divalent cations on protein mobilization in lentil (Lens culinaris) sprouts. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, BARBARA BARANIAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI. J. Elem. 2014 Vol. 19 No. 2 577-286, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.5601/jelem.2014.19.2.650
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Elementology 2014 Vol. 19 No. 2, 577-286
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 sierpnia 2014 10:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 lutego 2018 11:12 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e9315490f
DOI
10.5601/jelem.2014.19.2.650
Strona WWW
http://jsite.uwm.edu.pl/articles/view/6…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33298) wydawnictwo ciągłe #33298
PBN ID (hist.): 33298
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,690
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.