Coffee with ginger - Interactions of biologically active phytochemicals in the model system.
Opis bibliograficzny
Coffee with ginger - Interactions of biologically active phytochemicals in the model system. [AUT.] AGATA DURAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI, IWONA KOWALSKA. Food Chem. 2015 Vol. 166 261-269, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2014.06.075
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2015 Vol. 166, 261-269
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 sierpnia 2014 12:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:21 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.foodchem.2014.06.075
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33307) wydawnictwo ciągłe #33307
PBN ID (hist.): 33307
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,052
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.