Menu
Naciśnij / aby szukać

Coffee with ginger - Interactions of biologically active phytochemicals in the model system.

Opis bibliograficzny

Coffee with ginger - Interactions of biologically active phytochemicals in the model system. [AUT.] AGATA DURAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI, IWONA KOWALSKA. Food Chem. 2015 Vol. 166 261-269, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2014.06.075
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2015 Vol. 166, 261-269
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 sierpnia 2014 12:25
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:21

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33307) wydawnictwo ciągłe #33307
PBN ID (hist.): 33307

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,052
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się