Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The study of interactions between active compounds of coffee and willow (Salix sp.) bark water extract.

Opis bibliograficzny

The study of interactions between active compounds of coffee and willow (Salix sp.) bark water extract. [AUT.] AGATA DURAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI. BioMed Res. Int. (Print) 2014 Vol 2014 1-11, il., bibliogr. DOI: 10.1155/2014/386953
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Biomed Research International 2014 Vol 2014, 1-11
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:1 września 2014 10:01
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:43

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33314) wydawnictwo ciągłe #33314
PBN ID (hist.): 33314

Metryki

30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,579
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się