Wpływ wybranych preparatów białek mleka na wzrost i przeżywalność Lactobacilus acidophilus oraz właściwości reologiczne mlecznych napojów fermentowanych.
Opis bibliograficzny
Wpływ wybranych preparatów białek mleka na wzrost i przeżywalność Lactobacilus acidophilus oraz właściwości reologiczne mlecznych napojów fermentowanych. [AUT.] JUSTYNA KOZIOŁ, WALDEMAR GUSTAW, ADAM WAŚKO, KATARZYNA SKRZYPCZAK, ANETA SŁAWIŃSKA, BARTOSZ SOŁOWIEJ. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2014 Nr 3 (94) s. 41-55, il. bibliogr., streszcz. DOI: 10.15193/zntj/2014/94/041-055
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2014 Nr 3 (94), s. 41-55
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 września 2014 09:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:19 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72e832467f01e931355fb
DOI
10.15193/zntj/2014/94/041-055
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/wyd/czas/2014,%…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33325) wydawnictwo ciągłe #33325
PBN ID (hist.): 33325
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.