Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of mustard on lipid oxidation in model pork meat product.

Opis bibliograficzny

Effect of mustard on lipid oxidation in model pork meat product. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Eur. J. Lipid Sci. Technol. (Print) 2014 Vol.116 Issue 3 s. 311-318, il., bibliogr. DOI: 10.1002/ejlt.201300296
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY 2014 Vol.116 Issue 3, s. 311-318
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 września 2014 13:35
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:31

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33328) wydawnictwo ciągłe #33328
PBN ID (hist.): 33328

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,812
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się