Effect of mustard on lipid oxidation in model pork meat product.
Opis bibliograficzny
Effect of mustard on lipid oxidation in model pork meat product. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Eur. J. Lipid Sci. Technol. (Print) 2014 Vol.116 Issue 3 s. 311-318, il., bibliogr. DOI: 10.1002/ejlt.201300296
Szczegóły publikacji
Źródło:
EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY 2014 Vol.116 Issue 3, s. 311-318
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 września 2014 13:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:31 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e9310455a
DOI
10.1002/ejlt.201300296
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33328) wydawnictwo ciągłe #33328
PBN ID (hist.): 33328
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,812
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.