Determinants of fruit quality system implementation in Poland.
Opis bibliograficzny
Determinants of fruit quality system implementation in Poland. [AUT.] EUGENIA CZERNYSZEWICZ, MAŁGORZATA WIŚNIEWSKA. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2014 Nr 3 (94), il. bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15193/zntj/2014/94/190-205
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2014 Nr 3 (94),
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 września 2014 11:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:42 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e726ff2467f01e930b193d
DOI
10.15193/zntj/2014/94/190-205
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33331) wydawnictwo ciągłe #33331
PBN ID (hist.): 33331
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.