Whey protein aerated gels as matrices for controlled mineral release in simulated gastric conditions.
Opis bibliograficzny
Whey protein aerated gels as matrices for controlled mineral release in simulated gastric conditions. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, STANISŁAW MLEKO. Food Res. Int. 2014 Vol. 62 91-97, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodres.2014.02.042
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 2014 Vol. 62, 91-97
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 września 2014 12:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 14:04 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154be7
DOI
10.1016/j.foodres.2014.02.042
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33333) wydawnictwo ciągłe #33333
PBN ID (hist.): 33333
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,818
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.