Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of the Camelina sativa oil on the performance, essential fatty acid level in tissues and fat-soluble vitamins content in the livers of broiler chickens.

Opis bibliograficzny

Effect of the Camelina sativa oil on the performance, essential fatty acid level in tissues and fat-soluble vitamins content in the livers of broiler chickens. [AUT.] TERESA JAŚKIEWICZ, AGNIESZKA SAGAN, IWONA PUZIO. Livest. Sci. (Print) 2014 Vol. 165 74-79, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.livsci.2014.04.003
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:12 września 2014 14:39
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:53

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33350) wydawnictwo ciągłe #33350
PBN ID (hist.): 33350

Metryki

35,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,171
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się