Selected biochemical properties of polyphenol oxidase in butter lettuce leaves (Lactuca sativaL. var. capitata) elicited with dl-β-amino-n-butyric acid.
Opis bibliograficzny
Selected biochemical properties of polyphenol oxidase in butter lettuce leaves (Lactuca sativaL. var. capitata) elicited with dl-β-amino-n-butyric acid. [AUT. KORESP.] URSZULA ZŁOTEK, [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI. Food Chem. 2015 Vol. 168 423-429, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2014.07.033
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2015 Vol. 168, 423-429
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 września 2014 11:44 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:27 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154bb3
DOI
10.1016/j.foodchem.2014.07.033
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33379) wydawnictwo ciągłe #33379
PBN ID (hist.): 33379
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,052
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.