Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Use of acid whey and mustard seed to replace nitrites during cooked sausage production.

Opis bibliograficzny

Use of acid whey and mustard seed to replace nitrites during cooked sausage production. [AUT. KORESP.] KAROLINA M. WÓJCIAK, [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Meat Sci. 2014 Vol. 96 No. 2 Part A 750-756, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.meatsci.2013.09.002
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
MEAT SCIENCE 2014 Vol. 96 No. 2 Part A, 750-756
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 września 2014 14:26
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:58

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33392) wydawnictwo ciągłe #33392
PBN ID (hist.): 33392

Metryki

35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,615
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się