Wpływ warunków fizycznych na przydatność do spożycia ziarna zbóż.
Opis bibliograficzny
Wpływ warunków fizycznych na przydatność do spożycia ziarna zbóż. [AUT.] MARIUSZ GAGOŚ, ROMAN KOPER. Ekoinżynieria (Lub.) 1998 Nr 3 (28) s. 35-37, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ekoinżynieria (Lublin) 1998 Nr 3 (28), s. 35-37
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:07 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 3341) wydawnictwo ciągłe #3341
PBN ID (hist.): 3341
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.