Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of production season on protein fraction content in milk of various breeds of goats in Poland.

Opis bibliograficzny

Effect of production season on protein fraction content in milk of various breeds of goats in Poland. [AUT.] ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL, JOANNA BARŁOWSKA, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. Int. J. Dairy Technol. (Print) 2014 Vol. 67 No. 3 410-419, il., bibliogr. DOI: 10.1111/1471-0307.12130
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Journal of Dairy Technology 2014 Vol. 67 No. 3, 410-419
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 października 2014 12:33
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:33

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33515) wydawnictwo ciągłe #33515
PBN ID (hist.): 33515

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,943
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się