Influence of legume type and addition level on quality characteristics, texture and microstructure of enriched precooked pasta.
Opis bibliograficzny
Influence of legume type and addition level on quality characteristics, texture and microstructure of enriched precooked pasta. [AUT. KORESP.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, [AUT.] LESZEK MOŚCICKI. Lebensm. - Wiss. Technol. 2014 Vol. 59 Issue 2 Part 1 1175-1185, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.lwt.2014.06.010
Szczegóły publikacji
Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2014 Vol. 59 Issue 2 Part 1, 1175-1185
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 listopada 2014 11:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:42 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e93104abf
DOI
10.1016/j.lwt.2014.06.010
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33621) wydawnictwo ciągłe #33621
PBN ID (hist.): 33621
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,416
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.