Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of legume type and addition level on quality characteristics, texture and microstructure of enriched precooked pasta.

Opis bibliograficzny

Influence of legume type and addition level on quality characteristics, texture and microstructure of enriched precooked pasta. [AUT. KORESP.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, [AUT.] LESZEK MOŚCICKI. Lebensm. - Wiss. Technol. 2014 Vol. 59 Issue 2 Part 1 1175-1185, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.lwt.2014.06.010
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2014 Vol. 59 Issue 2 Part 1, 1175-1185
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:12 listopada 2014 11:32
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:42

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33621) wydawnictwo ciągłe #33621
PBN ID (hist.): 33621

Metryki

35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,416
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się