Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Anti-inflammatory and antioxidative activity of anthocyanins from purple basil leaves induced by selected abiotic elicitors.

Opis bibliograficzny

Anti-inflammatory and antioxidative activity of anthocyanins from purple basil leaves induced by selected abiotic elicitors. [AUT.] URSZULA SZYMANOWSKA, [AUT. KORESP.] URSZULA ZŁOTEK, [AUT.] MONIKA KARAŚ, BARBARA BARANIAK. Food Chem. 2015 Vol. 172 s. 71-77, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2014.09.043
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2015 Vol. 172, s. 71-77
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 listopada 2014 08:55
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:42

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33632) wydawnictwo ciągłe #33632
PBN ID (hist.): 33632

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,052
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się