Current trends in the enhancement of antioxidant activity of wheat bread by the addition of plant materials rich in phenolic compounds.
Opis bibliograficzny
Current trends in the enhancement of antioxidant activity of wheat bread by the addition of plant materials rich in phenolic compounds. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, RENATA RÓŻYŁO, URSZULA GAWLIK-DZIKI, MICHAŁ ŚWIECA. Trends Food Sci. Technol. (Regul. ed.) 2014 Vol. 40 Issue 1 48-61, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.tifs.2014.07.010
Szczegóły publikacji
Źródło:
TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 2014 Vol. 40 Issue 1, 48-61
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 listopada 2014 14:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154909
DOI
10.1016/j.tifs.2014.07.010
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33645) wydawnictwo ciągłe #33645
PBN ID (hist.): 33645
Metryki
50,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,651
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.