Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Current trends in the enhancement of antioxidant activity of wheat bread by the addition of plant materials rich in phenolic compounds.

Opis bibliograficzny

Current trends in the enhancement of antioxidant activity of wheat bread by the addition of plant materials rich in phenolic compounds. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, RENATA RÓŻYŁO, URSZULA GAWLIK-DZIKI, MICHAŁ ŚWIECA. Trends Food Sci. Technol. (Regul. ed.) 2014 Vol. 40 Issue 1 48-61, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.tifs.2014.07.010
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 2014 Vol. 40 Issue 1, 48-61
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 listopada 2014 14:00
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:36

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33645) wydawnictwo ciągłe #33645
PBN ID (hist.): 33645

Metryki

50,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,651
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się